Danielle Cabri

Racties (43)

 1. Anne: Jul 13, 2017 at 10:23 AM

  Hoi Danielle,

  inmiddels heb je me twee keer getaped tegen hooikoortsklachten, wat een verademing, letterlijk! Ik had niet gedacht dat het zo veel effect zou hebben en kan echt zeggen dat mijn klachten minstens voor de helft zijn afgenomen. Ik kom volgend seizoen zeker weer terug, dank je wel!

 2. Ingrid: Apr 03, 2017 at 12:01 PM

  Beste Danielle, Wat een verademing om na 3 sessies sportmassage en dry needling van bijna niet kunnen lopen weer bij normaal bewegen gekomen te zijn. Het was niet altijd een pretje maar jouw deskundige behandelingen hebben mij geweldig geholpen. Je had direct in de gaten waar het probleem zat en pakte dat voortvarend aan. Reuze bedankt! Groeten van Ingrid.

 3. Lida Verschuur: Jun 30, 2016 at 03:45 PM

  Hoi Danielle,

  Bijna een jaar liep ik met een pijnlijke tennisarm. Ik heb een tijdje een speciale band gedragen en ook fysiotherapie gehad en niks hielp, totdat ik een tip kreeg van mijn vriendin om eens bij jou te informeren over dry needling behandeling. Die zelfde week heb jij mij toen behandeld en tot mijn verbazing was de volgende dag de pijn volledig weg. Een week later heb je mij nog èèn keer behandeld. We zijn nu weer een week verder en ik heb totaal geen klachten meer dankzij jou. Ik wil je daarom enorm bedanken. BEDANKT Lida!!
  gehad.

 4. Anne: Jun 22, 2016 at 05:56 PM

  Hallo Danielle.

  Halverwege mijn zwangerschap kreeg ik lage rugklachten waarvoor ik contact met je heb opgenomen of je ook wat voor mij kon betekenen. En jawel hoor ik kon al spoedig bij je terecht en met goed resultaat. Afhankelijk van de klachten zaten er een aantal week/weken tussen de massages; maar het belangrijkste vond ik wel toen ik weer opeens veel last had kon ik eerder bij je terecht als afgesproken. Bedankt!
  Groet Anne

 5. Heidi: Jun 20, 2016 at 02:40 PM

  Beste Danielle ,

  Dankzij je inzet en creatief denken , heb je mij ze goed als van mijn tenniselleboog afgeholpen , eerst getaped dat hielp ook maar toen had je wat nieuws dry needeling . Eerst wist ik niet wat mij overkwam , kwam goed binnen , maar dat gaf niet als het maar helpt. De vlgd dag vergat ik mijn pijnstillers . Op zich een goed teken. Vandaag heb je mij weer behandeld , en je had en paar flinke reactie's , maar nu voel ik het bijna niet meer. Ik denk nog 1 x en dan ben ik er denk ik wel vanaf. Dankzij jou. Bedankt ! Heidi

 6. Ron uit Montfoort: Jun 19, 2016 at 07:04 AM

  Na wat aarzelen heb ik mijn knie een keer laten tapen. Al weken last na een blessure van het hardlopen....en bijna geen vooruitgang te bespeuren. Tot het tapen dan: MAGIC. Naast het feit dat je in het zwembad veel bekijks hebt met al die kleuren op je been, geeft het tapen een directe verlichting en een ander "gevoel"van de blessure. Na 1 week zat ik voor mijn gevoel alweer op 80% herstel. Dank om mij over te halen! Het werkt echt goed.
  Ron

 7. Fransisca: Jun 15, 2016 at 08:01 PM

  Hoi Daniëlle
  Na een jaar lang last te hebben gehad van knopen en krampen in mijn kuit hebben jou massages, cupping maar vooral de dry needling ontzettend goed geholpen.
  Was na een sessie van dry needling van mijn klachten af.Super...

 8. dcabri: Feb 09, 2016 at 08:51 AM

  Hoi Danielle; Het tapen heeft op mij positief effect gehad. Door het tapen kon ik meer ontspannen ademen, en daardoor voelde ik mijzelf ook rustiger. Tijdens het sporten was dit zeker merkbaar, ook was ik na het sporten weer sneller hersteld dan ik gewend ben.
  Omdat in de herfst en winter-periode mijn astma klachten niet zo groot zijn, vind ik het niet nodig om te tapen. Maar in de zomer heb ik meer klachten door een pollen allergie, en kom dan zeker een afspraak maken om te tapen.

  Dankjewel dat ik het even kon proberen, ik weet nu wat het is en doet.

 9. Marleen: Oct 28, 2015 at 06:46 AM

  He Daniëlle!

  Doordat veel uit mensen uit mijn familie zo geholpen zijn door jou, ben ik ook bij jou terecht gekomen.
  Ik had heel veel last van hoofdpijn door vast zittende spieren. Sins ik regelmatig door jou gemasseerd word is mijn hoofdpijn zoveel minder!
  Echt helemaal super, je bent top!

 10. Mieke, Linschoten: Oct 12, 2015 at 10:04 AM

  Hoi Danielle,
  Heb tijden last gehad van een overbelaste arm maar door elke keer een behandeling bij jou te nemen ben ik nu zover dat ik zo goed als geen pijn meer heb.
  Hartelijk dank voor je luisterend oor en je super fijne behandelingen. Geef graag dit door aan de mensen die ook zoiets hebben.

 11. Leo uit Gouda: Dec 19, 2014 at 05:58 PM

 12. Sandra uit Woerden: Dec 07, 2014 at 04:49 PM

  Na ruim een half jaar bij de fysiotherapeut te zijn geweest en daarna 3 maanden bij de chiropractor, waren mijn nekklachten nog niet verdwenen, maar werden ze zelfs erger. Via via kwam ik bij Danielle terecht. Zij keek niet alleen naar mijn nek, maar begon juist met de behandeling van mijn rug om vervolgens de nek en armen ook mee te nemen. De combinatie van sportmassage en cupping bleek effectief te zijn en mijn klachten beginnen na een aantal behandelingen minder te worden. Waar de fysio en chiropractor mij geen verlichting konden brengen, is het haar wel gelukt mijn nekklachten te verminderen. We zijn er nog niet, maar er zit al zoveel verbetering in, dat ik graag een afspraak bij Danielle plan. Daarnaast is zij een fijne persoonlijkheid waar je tijdens de behandeling een goed en leuk gesprek mee kunt voeren. Ik kan Danielle Cabri dan ook van harte aanbevelen !

 13. Gitta: Nov 09, 2014 at 03:15 PM

  Afgelopen week weer een heerlijke behandeling van Danielle gehad. Door deze maandelijkse behandeling van mijn nek- en schouderspieren heb ik veel minder last van mijn nek dan in het verleden. Bijkomend voordeel ik kan de massage declareren op mijn werk vanwege het persoonlijk budget wat ze op mijn werk hebben.
  Danielle je nieuwe praktijkruimte is erg prettig! En je nieuwe tafel ligt super.
  Groetjes,
  Gitta

 14. Esther: Nov 08, 2014 at 10:36 AM

  Wat heb jij een mooi nieuw plekje gekregen! Daar mag je trots op zijn. Ik kom altijd graag bij je voor een behandeling. Helaas te weinig waardoor ik eerst weer pijn moet lijden. Maar wat voelt het goed als ik ben geweest. Je weet altijd feilloos de plekken te vinden waar de pijn vandaan komt. En tegelijkertijd is het altijd gezellig en praat je me door de behandeling heen. Een echte aanrader om bij jou langs te gaan. Veel succes met je mooie nieuwe praktijk! Twijfel niet langer en ga langs bij danielle en ervaar zelf hoe ze je van je pijn/ongemakken af kan helpen.

 15. Marielle: Oct 29, 2014 at 03:14 PM

  Hi Danielle, nogmaals gefeliciteerd met je mooie nieuwe praktijkruimte!
  Dank voor de fijne massage vanmorgen (wat ligt die nieuwe tafel goed!), mijn rug voelt weer een stuk beter.
  Groet, Marielle

 16. Monique uit Nieuwegein: Jan 13, 2014 at 05:57 PM

  Ha Danielle,

  Via Carmen ben ik afgelopen december bij je terechtgekomen.
  Je hebt niet alleen goede massage kwaliteiten, maar bent daarnaast een super leuk mens. Tijdens alle gezellige gesprekken merkte je niet hoe pijnlijk de behandeling soms was. Naast mijn buik, nam je ook mijn bovenarmen mee. Na drie behandelingen riep ik regelmatig: 'wat een verwennerij'! Het resultaat na 10 lyposagebehandelingen.....10 cm van mijn taille. Die buik gaan we de volgende keer nog harder aanpakken, want terugkomen ga ik zeker. Dank voor het resultaat en mijn mooie nieuwe figuur!!!

  Groet, Monique

 17. Sandra: Dec 05, 2013 at 03:59 PM

  Tijdens mijn zwangerschap heb ik wekelijks een bezoekje gebracht aan Danielle. Toen ik niet meer op mijn buik kon liggen, hebben we de massage op een stoel gedaan. Heerlijk ontspannen ging ik er weer vandaan! Erg fijn als je last hebt van je schouders, onder rug of kramp in je kuiten! Echt een aanrader!

  groet, Sandra

 18. Esmeralda: Nov 27, 2013 at 08:25 PM

  Tja, ik stond er echt van te kijken toen je mij de uitslagen gaf van de buikmeting.
  10 behandelingen en op de buik 12.5 cm vet verdwenen!!!
  Ik ga zeker nog door met de behandelingen om het laatste stukje buikvet ook vaarwel te zeggen.
  Je bent bent top!

 19. Linda uit Bodegraven: Nov 22, 2013 at 12:18 PM

  Danielle,

  Twee maanden voor de bruiloft van mijn dochter paste ik nét niet meer in de prachtige jurk die ik wilde dragen. Gelukkig had ik Danielle's lyposage brochure uit de bruidsmodezaak meegenomen en zo kon het gebeuren dat ik door 3x p/wk lyposage/cupping behandelingen, na 5 weken van mijn buik 10cm en in gewicht 3,5kg kwijt ben. Het moest snel.... Met buikspieroefeningen en één maaltijdvervanger p/dag ernaast, ben ik tot dit resultaat gekomen. Na drie behandelingen in de eerst week, werd het effect door mijn man direct opgemerkt en bevestigd. Dat werkt motiverend om vol te houden. De behandeling was af en toe wel pittig maar al minder pijnlijk na ongeveer 8 sessies. Ik heb fibromyalgie, maar vond de massages toch goed te doen. Danielle houd rekening met je pijngrens. Op de trouwdag van mijn dochter voelde ik me zó goed en slank. Veel complimenten ontvangen :) En nu twee maanden later is het resultaat nog steeds aanwezig!
  Missie geslaagd.

  Bedankt en succes!
  Linda

 20. Iris: Oct 21, 2013 at 12:45 PM

  Hoi Danielle,

  Ik kom al een hele tijd bij je en het bevalt iedere keer weer. Mijn rug zit vaak vast door mijn werk maar je weet het altijd goed los te masseren. Met de extra cupping en de hot stone, een heerlijke afsluiter!
  Dus dank je wel voor alle behandelingen en tot snel!

  Groetjes,
  Iris

 21. Carmen uit Woerden: Aug 13, 2013 at 11:20 AM

  Diverse methoden, aanbevelingen en veelbelovende behandelingen aan me voorbij laten gaan. Maar bij het lezen van jouw flyer dacht ik: 'Baat het niet, dan schaadt het niet'. Door jouw spontane en professionele ontvangst en ondanks de iets-wat-gevoelige massage, had ik meteen een goed gevoel. En na 5 weken een fantastisch resultaat; 14 cm kwijt! Dankzij jouw magische handen heb ik tijdens mijn vakantie vol zelfvertrouwen in mijn bikini geparadeerd ;-). Ontzettend bedankt Danielle en tot snel (de volgende afspraak staat al)! Lieve groet, Carmen

 22. Ingrid: Jun 08, 2013 at 11:53 AM

  Een berichtje, als beloofd Danielle en als verdiend: je bent helemaal prima! Wat fijn zo'n ondersteuning bij eigen inzet. Kort maar krachtig was het; 2,5 week en zo'n 11cm kwijt. En dan als laatste afsluiter jezelf laten verwennen met zo'n heerlijke ontspannende massage. Dat was een goed begin van een (heerlijke) vakantie. Bedankt Danielle, groet en wie weet .... tot ziens. Ingrid

 23. Kim: Jun 01, 2013 at 08:09 AM

  Wat een resultaat!! 15 cm in 5 weken!! Heel erg bedankt Danielle, ik ben er blij mee, nu gaan we het bijhouden met elke 2 weken een behandeling!

 24. Karlijn: Dec 08, 2012 at 09:18 PM

  Hi Danielle,
  Na 5 weken met 10 behandelingen is het jou gelukt om 10cm op mijn benen weg te masseren! Een heel mooi resultaat. Lypossage gaat niet bepaald met de zachte hand, maar door ons gezellige geklets toch prima te doen!
  Hartelijk dank en tot ziens, lieve groet, Karlijn

 25. Annemiek uit Linschoten: Dec 05, 2012 at 12:16 PM

  Vanwege gewrichtsreuma heb ik veel last van stijve spieren; naast de fysioterapeut laat ik mij ook regelmatig door jou masseren. Dat werkt ontzettend goed en is ook nog eens heerlijk ontspannend!

  Dank je wel...

  Annemiek

 26. Cokky: Dec 03, 2012 at 09:49 AM

  Beste Danielle,

  Ondanks dat de aanleiding om bij jou terecht te komen niet leuk was ben ik blij je te hebben leren kennen. Tijdens een voor mij lastige periode heb je een belangrijke bijdrage geleverd om me op de been te houden. Niet alleen vanwege de massages maar ook vanwege je luisterend oor. Je bent een toppertje!

  Je bent flexibel in de planning van de massages en het is leuk dat je gedurende de seizoenen je soms een kleine decoratie meeneemt om de ruimte gezellig aan te kleden. Je bent een warme persoonlijkheid die makkelijk aansluiting kan maken met de clienten.

  Cokky

 27. Chris Visser: Nov 18, 2012 at 01:42 PM

  Beste Danielle,

  Ik ben zeer tevreden over de 10 behandelingen om mijn buikje weg te krijgen.
  Inmiddels is mijn buikomvang afgenomen met 19,5 cm!!!
  Ik weeg nu 76,5 kilo en woog 83,5 kilo. Dus ben 7 kilo kwijt.
  Hartelijk bedankt.

  Met vriendelijke groet,

  Chris Visser

 28. Esmeralda: Oct 04, 2012 at 07:04 PM

  Niets dan goeds over de massages bij Danielle. Na elke massage ben ik weer fris en fruitig en gerepareerd. Niets anders dan lof!!!

 29. Bob Gerritse: Oct 04, 2012 at 06:46 AM

  Al enige jaren is Danielle bezig mij door massage in redelijke conditie te houden. Ik ben er inmiddels 80 jaar mee geworden. Ze werkt met steeds weer nieuwe technieken en is niet te beroerd om mij thuis te masseren, toen ik een bepaalde periode niet mocht autorijden. In combinatie met fysiosport dat ik ook beoefen is haar massage een uitstekende combinatie. Ik hoop van haar massage nog lang gebruik te kunnen maken.

 30. Eugenie uit Uithoorn: Sep 25, 2012 at 05:41 PM

  Al ruim 5jaar kom ik elke week voor massage!

  Het is een heerlijke ontspanning en het contact verloopt gezellig en vertrouwd!

  Tot volgende keer

 31. Angelique uit Kamerik: Aug 07, 2012 at 08:57 PM

  Hoi Danielle,

  Alweer zo'n 2 maanden geleden was ik bij je voor lypossage en cupping. Ik ben maar liefst 20 cm kwijt geraakt na 10 behandelingen en mijn buik en benen zien er een stuk strakker uit! Het zijn niet de leukste behandelingen, maar als afleiding heb ik altijd heel gezellig met je gekletst; het was gezellig!
  Groetjes, Angelique

 32. Annemieke: Jun 26, 2012 at 02:43 PM

  Hoi Danielle,

  Vanochtend heb ik mijn laatste lypossage behandeling bij jou gehad. Er is 16 cm afgegaan! Ik ben helemaal blij. Ik kan mijn kleding maat 38 weer aan! Geweldig. Dank je wel.

  Lieve groeten,
  Annemieke

 33. Sandra uit Woerden: Apr 17, 2012 at 10:03 AM

  Hoi Danielle,
  Ben net weer bij je geweest en zit nog na te genieten met een na gloeiende rug. Die cupping werkt goed!
  Je hebt de knopen weer weg kunnen masseren, heerlijk. Kan ik er weer een maandje tegenaan.
  Wat een prachtige website, super!
  Tot gauw, Sandra

 34. Margo uit Gouda: Apr 09, 2012 at 07:51 PM

  Hoi Danielle,
  Mooie website hoor! Ik ben heel blij met je, dat je steeds weer de knopen uit m'n rug en schouders masseert, anders zou ik gewoon mijn werk als haarstylist niet meer kunnen uitvoeren! Super dat je ook zo professioneel en enthousiast bent over je werk en ook steeds weer nieuwe kennis opneemt.
  Groetjes Margo

 35. Marielle uit De Meern: Apr 05, 2012 at 08:00 PM

  Telkens is het weer een klein feestje om door jou als collega-masseuse gemasseerd te worden. De pijntjes worden weg gemasseerd en daarbij heb ik het geluk om regelmatig proefkonijn te zijn als je alweer iets nieuws hebt geleerd. Succes en tot gauw. Groet marielle

 36. Sander uit Uithoorn: Apr 05, 2012 at 07:59 AM

  Hoi Danielle,
  Hoe lang kom ik al bij jou 4, 5 jaar? Ik probeer elke 4 weken af te spreken en me van mijn knopen in mijn nek en rug te verlossen. Met een zittend beroep de hele dag achter de PC is het bijna onmogelijk je nek en rugspieren soepel te houden. En je weet als geen ander de knopen te vinden. Ik beschuldig je dan wel van een hardhandige aanpak, maar ga wel altijd met een tevreden gevoel weg. Ook je stone massage en cupping is prettig en helpt te relaxen. Je bent een vrouw die zich veel technieken aanleert en haar klanten mogen daar van profiteren.. heeeerrrrlijk. En doordat je van alle markten thuis bent kun je ook alle pijntjes aanpakken. Voor een goeie massages en gezellig kleppen moet je bij Danielle zijn. Tot de volgende keer maar weer en oh ja mooie website !!

 37. Esmeralda: Mar 29, 2012 at 08:26 PM

  Tja, ben het helemaal eens met bovenstaande reacties. Geweldige massages/cupping, goede gesprekken en je bent een leuk mens! Tot snel, Esmeralda

 38. Femke uit Woerden: Mar 21, 2012 at 02:47 PM

  Hoi Daniëlle,
  Mijn vriend en ik komen nu al een tijd eens in de 3 à 4 weken bij je voor een sportmassage (soms aangevuld met cupping). Als we bij je op de tafel liggen, weet je altijd haarfijn de knopen te vinden en vervolgens goed te behandelen. Zodat we altijd weer met een ontspannen en voldaan gevoel de deur weer bij je uitlopen! Kortom, we zijn superenthousiast over je massagekwaliteiten. Door onze kantoorbanen zitten we nog wel eens vast of hebben we wat stress, maar jij weet dat altijd goed aan te pakken!
  Tot snel weer.
  Groet, Femke en Edwin

 39. Fatima uit Gouda: Mar 05, 2012 at 04:34 PM

  Hallo Daniëlle!

  Je bent echt een topper! Ben hier op het werk je druk aan het aanraden en ga zelf binnenkort ook weer een afspraak maken.?Lieve groet,
  Fatima

 40. Dolly uit Uithoorn: Mar 01, 2012 at 12:07 PM

  Hoi Danielle!
  Al jaren help je mij met mijn knopen in de rug te verwijderen en tussendoor de Lypossage, al met al niet de meest 'relaxte' uren maar wel effectief!! Vooral als je een zittend beroep hebt, zoals ik, met gehang over een toetsenbord en weinig sportiviteit in mijn genen... krijg hierna weer energie en ga zelfs weer zwemmen! Nu je de gezichtslypossage geeft komen we beiden wat meer tot rust , wat is dat lekker!! tijdens en na de behandeling!!
  zolang jij nog naar Uithoorn komt (niet meer plux, zie info...) kom ik naar jou! Want het is ook nog eens gezellig
  x Dolly

 41. Ernst Jan uit Linschoten: Feb 06, 2012 at 04:44 PM

  Beste Danielle,

  Al een groot aantal maanden behandel je mij met je massage kwaliteiten en kan aangeven dat je een zeeeeeer vakkundige masseuse bent.

  Je luistert goed naar wat de wensen of klachten zijn. Geeft goede feedback, behandeling en adviezen waardoor het lichaam zich snel hersteld.?Je bent een toppertje die de fijne (soms pijnlijke ) kneepjes volledig beheerst.

  Groetjes,

  Ernst Jan

 42. Dini uit Woerden: Dec 17, 2011 at 10:19 AM

  Hoi Danielle,

  Ik wil je toch nog even bedanken voor het geweldige resultaat na je 10 lypossage-behandelingen! Van maatje 40 naar 38, geweldig!
  Ook nog even over de sportmassage-sessie, je weet dat ik vaak last had van kramp in mijn benen? Nou, tot nu toe HELEMAAL niet meer gehad! Is toch mooi meegenomen, niet?
  Ik zal iedereen vertellen van de goede resultaten welke ik door jouw professionele inzet heb behaald. Veel succes en tot spoedig.

  Dini

 43. Elbert uit Woerden: Nov 23, 2011 at 09:55 PM

  Beste Danielle, dankzij de sportmassages (ontknopingen ) worden mijn sportieve prestaties tot grote hoogten gebracht ?Bedankt! Elbert

 
Berichtje

We stellen het op prijs als je een berichtje voor ons achter laat met je ervaring (dit kan onder aan de pagina). We verzamelen alle ervaringen in ons gastenboek en alle reacties zijn voor iedereen te lezen.

Danielle.